Deneme Erişimlerine Açılan Veri Tabanları

ASCE - The American Society of Civil Engineers

Dünyanın en geniş inşaat mühendisliği araştırma ve uygulama makalelerinin tam metinlerini içeren ASCE, tüm inşaat mühendisliği disiplinlerini kapsamaktadır. 1983 yılından günümüze kadar yayımlanan 35 ASCE dergisinde 89 bini aşkın makale, 2000 yılından günümüze uzanan 650’den fazla ASCE Konferans Tutanakları içinde ise 66 binden fazla teknik makale bulunmaktadır.

URL: http://www.ascelibrary.org/


Engineering Village

Engineering Village, Inspec'in Compendex ile aranabileceği birkaç platformdan biridir. Veri tabanı, mühendislik alanında dergiler, konferans tutanakları, sektörel yayınlar, patentler, devlet raporları gibi kaynakları içermektedir. Engineering Village ile erişim sağlanabilen veri tabanları şunlardır: Ei Compendex, Inspec, GEOBASE, GeoRef, ABD Patentleri, AB Patentleri, NTIS, EnCompassLIT, EnCompassPAT, PaperChem, CBNB, Chimica.

URL: https://www.engineeringvillage.com/


Hiperkitap

Hiperkitap veri tabanında; dil ve edebiyat, tarih, felsefe, psikoloji, hukuk, bilgisayar, çevre, kişisel gelişim, mühendislik ve teknoloji, ekonomi ve finans, tıp, işletme gibi 28 ana konuda 22 bin e-kitap yer almaktadır.
URL: http://search.ebscohost.com/login.aspx?authtype=ip,uid&profile=ehost&defaultdb=e011xww


LEXPERA

LEXPERA; içeriğinde mevzuat, içtihat, sözleşme örnekleri, tam metin hukuk kitapları, makaleler ve madde yorumları gibi literatür kaynaklarının olduğu kapsamlı bir hukuk bilgi sistemidir. Bilgi kaynaklarının yenilikçi bir şekilde işlenmesi, kullanıcı dostu tasarımı ve mobil cihazlardan erişim imkânı ile LEXPERA uygulamacılara, öğrenci ve akademisyenlere yenilikçi çözümler sunmaktadır.

URL: https://www.lexpera.com.tr/


Son Güncelleme Tarihi: Pt, 10/17/2022 - 10:28