İKÜ Kütüphane Kataloğuna Mobil Erişim: BookMyne

İstanbul Kültür Üniversitesi kütüphane arşivine BookMyne uygulaması ile cep telefonlarından da rahatça erişilebilecek. App Store ve Google Play'den indirerek kullanabileceğiniz uygulama ile kütüphane katalloğumuzda bulunan tüm kaynakları taratabilir, üzerinizdeki yayınları görebilirsiniz. Ödünç kitap süresi uzatma, istediğiniz kitabı ayırtma ve barkod okuyucu özelliği sayesinde herhangi bir yerde gördüğünüz kitabın kütüphanemizde olup olmadığını sorgulatmak artık çok kolay.

Lexis Library

Lexis Library, Birleşik Krallık dava ve yasalarının tam metnini, hukuk dergi ve kitaplarını ve bir dizi yurtdışı yargı alanını içeren bir hukuk veritabanıdır.

NANO Online

NANO Online veritabanı deneme erişimine açılmıştır.

Nano teknoloji ve bağlantılı alanlardaki yayınları içerir.

NANO Online veritabanı için…

Vidobu

Video eğitim içerikleri veritabanı olan Vidobu, 04.01.2018 tarihine kadar deneme erişimine açılmıştır.

Vidobu veritabanı için…

Legal

Legal yayıncılığa ait tüm hukuk dergileri ve kitapları 20 Kasım 2017 tarihine kadar üniversitemizin deneme erişimine açılmıştır.

Legal yayıncılık veritabanı için…