JoVE Veri Tabanı Deneme Erişimi

Değerli İKÜ Ailesi,

2006 yılında yayın hayatına başlayan, makalelerin video ortamına aktarıldığı ve görsel olarak açıklandığı dünyanın ilk hakemli video veri tabanı JoVE’nin (Journal of Visualized Experiments)  Biology ve Cancer Research koleksiyonlarına kütüphane olarak üyeliğimiz bulunmamaktadır.

JOVE’un aşağıda belirtilen diğer koleksiyonları 15 Haziran 2021 tarihine kadar deneme  erişimine açılmıştır.

Erişim için tıklayınız...

RESEARCH:

Genetics
Developmental Biology

EDUCATION:

Basic Biology
Advance Biology
Clinical Skills
Psychology
Core: Molecular Biology
Lab Manual: Biology
Engineering
Physics

JoVE Hakkında

JoVE dünyada Etki Faktörü değerine (1.2) sahip olan tek video veri tabanıdır.

An itibarıyla, JoVE içerisinde 10 binden fazla video makale mevcut olup her ay 150 yeni video eklenmektedir. Günlük olarak güncellenen JoVE içeriğindeki video makaleler, PubMed/Medline, ChemAbstracts, SciFinder ve Scopus gibi otorite kaynaklar tarafından indekslenmekte; Nature, Cell, PNAS ve PLoS gibi bilimsel çalışmalara yön veren yayınlarda atıf gösterilmektedir. İçeriklerin görsel – işitsel olarak kullanıcıya sunulması, yazılı metinde atlanabilecek noktaların daha iyi ve daha kolay anlaşılabilmesine olanak tanımakta ve kullanıcılara vakit kazandırmaktadır.

Saygılarımızla,

Son Güncelleme Tarihi: Cu, 05/14/2021 - 17:05