Deneme Erişimine Açılan Veri Tabanları

Cambridge University Press eBooks ve Journals Online

430’dan fazla hakemli bilimsel dergisini ve 42 binden fazla akademik kitabını çevrim içi olarak abone kurumlara sunmaktadır. Sunduğu bilimsel yayınlar tüm disiplinlere hitap eder. TIP, Mühendislik, Fizik, Sosyal Bilimler, Matematik, Psikoloji ve daha birçok konu başlığında büyük bir bilimsel hazneye erişimi sunar.

Erişim linki: https://www.cambridge.org/core/
Erişim tarihi: 30 Kasım 2022


Cambridge University Press Hormsy

Dünyanın en tanınmış Akışkanlar Mekaniği dergisi olan Journal of Fluid Mechanics’i yayımlayan Cambridge University Press’ten akışkanlar mekaniği konusunda multimedya içerik sunan yepyeni bir kaynak sunulmaya başlandı. İçerisinde birçok farklı Akışkanlar Mekaniği ders içeriğini barındıran, özellikle de Mühendislik temel eğitimi ile Fizik departmanlarının yoğunlukla yararlanabileceği online ders kaynağı olarak sunulan kaynak, bir Akışkanlar Mekaniği laboravutarıdır.

Erişim linki: https://www.cambridge.org/core/homsy/
Erişim tarihi: 30 Kasım 2022


Cambridge University Press Shakespeare Koleksiyonu

Cambridge University Press’ten edebiyat ve sanat dünyasına katkı sağlayacak yepyeni bir kaynak. Cambridge Shakespeare ile Shakespeare’in tüm eserlerini tam metinleri ile Shakespeare’in eserleri ile ilgili yazılmış yüzlerce deneme, değerlendirme ve makaleyi bulabileceğiniz bütünleşik bir kaynak sunulmaktadır.

Erişim linki: https://www.cambridge.org/core/what-we-publish/collections/cambridge-shakespeare
Erişim tarihi: 30 Kasım 2022


Son Güncelleme Tarihi: Pt, 11/07/2022 - 09:59