SciVal Deneme Erişimi

Dünya çapında 8,500 araştırma kurumu ve 220 ülkenin araştırma performansının analiz edilmesi için hızlı ve kolay erişim imkanı sunan Elsevier'in SciVal Platformu, İstanbul Kültür Üniversitesi deneme erişimine açılmıştır.
 
SciVal platformu 24.08.2018 tarihine kadar üniversitemizin kullanımına sunulmuştur.
 
Erişim Adresi: www.scival.com
Kullanım Kılavuzu: https://www.scival.com/help/index.html
 
Araştırma çıktısı verilerinin görüntülenmesi, başka örneklerle kıyaslanması, işbirliği (ortak yayın) performansları analizi ve yeni başarılı işbirliği fırsatları analizi yapmaya imkan verir. Ayrıca bilim insanlarının/kurumların çalıştığı alanlardaki kürsel eğilimleri analiz ederek, stratejik planlama ve yönelimlerin belirlenmesine olanak sağlar. SciVal, kişi, grup, kurum, ülke, bölge ve dünya ölçeğinde ve ihtiyaç duyduğunuz metriklere bağlı bilimsel performans analizleri yapmanıza, raporlar almanıza hızlı ve etkin şekilde katkı sağlar. Üniversite yöneticilerinin stratejik planlamaları için önemli karar destek mekanizması girdileri sağlar.
 
NOT: Eğer daha önce ScienceDirect ve/veya Scopus'a kayıt olduysanız, bu veritabanlarında kullandığınız kullanıcı adı ve şifresini buradaki Username ve Password kısmına yazarak giriş yapabilirsiniz. Eğer daha önce bu platformlara kayıt olmadıysanız karşınıza çıkan ekranda "Register now" düğmesine tıklamanız gerekmektedir.
 

SciVal Kayıt  
SciVal Kullanıcı Kayıt Rehberi  

 


Son Güncelleme Tarihi: Pt, 08/13/2018 - 16:00